Spiritualiteit werkt

SSpiritualiteit werkt bij vermoeidheidpiritualiteit werkt bij vermoeidheid

Praktische tips om je levenslust te koesteren

In dit boekje uit 2009 beschrijf ik wat chronische vermoeidheid met me deed en hoe ik er uiteindelijk van genas. In het begin reageerde ik vooral gefrustreerd, boos en gestresst. Ik probeerde op allerlei manieren om van mijn klachten af te komen. Pas toen ik inzag dat mijn weerstand tegen de vermoeidheid mijn klachten alleen maar vergrootte, gebeurde er iets. Ik kon mijn vermoeidheid accepteren als deel van mijn  leven op dat moment. Daardoor ontstond een vruchtbare ruimte, waarin mijn behandeling veel beter aansloeg en ik binnen een half jaar van de klachten afkwam.

Je leest in dit boekje over alle dingen waar ik tijdens mijn genezing baat bij heb gehad. Aan de basis liggen de denkbeelden van mensen als Byron Katie, Hale Dwoskin en Brandon Bays. Houden van wat er is, is de grootste stap die je kunt maken om je beter te voelen. Daarnaast geef ik veel praktische tips over voeding, dagindeling, sport, meditatie en optimistisch blijven.

In 2012 kreeg ik opnieuw last van vermoeidheidsklachten. Natuurlijk paste ik alle tips uit mijn boekje weer op mijn eigen leven toe. Maar ze hielpen niet! Tot ik ontdekte dat ik ze maar met één doel gebruikte: om van mijn vermoeidheid af te komen. Met die intentie sla je het belangrijkste over: je weerstand. Ook dat had ik al in dit boekje vermeld, maar het blijft de moeilijkste stap. Je eigen weerstand zien, hem accepteren en hem laten gaan. In die volgorde. Ik wens je veel succes.

Kosten: € 13,25.

Bestel Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid zonder verzendkosten en met opdracht.

Je hebt het boekje binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Comments are closed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: