De luie smurf

0

Posted on 16-10-2012 by

Ik ben een grotede luie smurf fan van de luie smurf. Fantastisch hoe hij zo heerlijk ontspannen kan luieren en genieten van het niets doen. Dat zou ik zelf ook wel willen, luieren. Maar altijd als ik het probeer, voel ik me schuldig. Ik denk dat ik iets heel belangrijks vergeet te doen en dat ik daar nog jaren last van ga krijgen. Dat zorgt ervoor dat ik meestal na vijf minuten weer aan de slag ga, rusteloos.

Gelukkig besloot de luie smurf een paar jaar geleden bij ons te komen logeren. Ik was vereerd en heb hem een ereplaatsje gegeven waar ik hem dagelijks tegenkom. Op de voetsteun van mijn computerscherm. Zijn zichtbare tevredenheid werkt aanstekelijk. De wereld draait ook door zonder mij. Effe pauze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: